Om oss

Inspire homestyling startades av mig, Anna Risp och min kollega och barndomsvän Therese Linnard under våren 2014. Jag och min familj var på väg att flytta hem till Sverige och Göteborg efter nästan ett decennium utomlands. Vi har under åren bott i Italien, Danmark, Turkiet, Norge och Cypern. Dessa fantastiska länder har genom sina människor, gästvänlighet och inspirerande miljöer gett oss en unik erfarenhet och en stor dos inspiration. Min passion och mitt stora intresse har alltid varit inredning, trender, möbler och att skapa unika och hemtrevliga boenden runtom i Europa. Hemmet är familjens trygga kärna, och trivs man i hemmet så blir allt det nya som landet har att erbjuda utanför fönstret lättare att anpassa sig till, och således njuta av.  

Jag har under många år arbetat som marknadskoordinator åt en stor möbelkedja i Göteborg, och var då delaktig i uppbyggnad och marknadsföring av nya franchisebutiker runtom i Sverige samt stora mässevents.

Therese Linnard har tidigare arbetat med försäljning och service inom bla If och SBS Discovery Media, men hennes stora passion har alltid varit det estetiska. Sedan barnsben har hon sytt, inrett och skapat kreativt. Hennes långa erfarenhet av projektledning, försäljning och kundvård gör att vi på Inspire Homestyling kan hjälpa er med en passande lösning för just ert behov.

Vi inreder alltid personligt och inbjudande, och vi kan med stolthet säga att vi gör vårt yttersta på varje uppdrag för att med engagemang och glöd skapa rätt atmosfär!       

 

 

Affärsidé

Vi hjälper dig att visa ditt hem från sin bästa sida. Att anlita oss innebär att låta nya ögon betrakta hemmets förutsättningar.

Nya ögon ser saker du själv inte tänker på. Ljus, rymd, harmoni, färgsättning och möblemang.

Vision

Att med glädje och entusiasm skapa inspirerande och vackra hem runtom i Västsverige.

Pressmaterial & filer